HF Digital/Virtual reality

På denne HF fagpakke vil du blive udfordret på din kreativitet og lyst til at lege dig gennem fagene.

Den digitale fremtid er over os. Deleøkonomi, sociale medier, blogs, disruption, informationskritik og mange andre emner vil blive taget op i undervisningen og de forskellige fag blive udfordret med brug af virtual reality, augmented reality og 3D-printere.

Gå direkte ind i historiske begivenheder, tal engelsk med en rock star, spil med i bandet, live stream med andre elever rundt omkring i verden. Brug din kreativitet og vær med til at skabe fremtiden.

  • Er du interesseret i de muligheder, ny teknologi giver?
  • Kunne du tænke dig at arbejde med fx medier eller formidling?

Vi arbejder kreativt og kritisk med forholdet mellem mennesker, medier og teknologi. Du kommer til at forholde dig til nyhedsstrømme, filmteknologi, 3D-print og VR i fagene. Fokus på digital kommunikation og sociale medier. 

Fagpakken giver dig de samme muligheder som den traditionelle HF, men derudover er den et særligt tilbud til dig, der gerne vil arbejde inden for reklamebranchen eller med IT og teknologi. Fx som designteknolog, mediegrafiker, multimediedesigner, art director, datamatiker, robotteknolog, animator eller spiludvikler.

Uddannelsen er både praktisk og teoretisk, og der arbejdes med virkelighedsnære cases, bl.a. ved praktik- og projektforløb.

I løbet af det andet studieår tager klassen på en studietur til udlandet, hvor vi bl.a. skal på virksomhedsbesøg.

HF Digital/Virtual Reality
  

Se hvordan du tilmelder dig HF Digital/Virtual Reality, der starter i august 2018.