Mediefag C

Mediefag C beskæftiger sig med levende billeder, dvs. hvordan man analyserer og producerer medieproduktioner som eksempelvis kampagnefilm, kortfilm, spillefilm, dokumentarfilm og meget meget mere.

Hvad kan jeg bruge faget til?

Mediefag c er en god optakt for dig som gerne vil studere mediefag på universitetet eller læse på Journalisthøjskolen. Det er også en optakt til Filmskolen, Super 16, Journalisthøjskolen, eller livet som Influencer/Youtuber, hvis du vil den vej. Faget tilbydes i flere af vores pakker.

Hvad lærer jeg?

I Mediefag C lærer du primært filmanalyse og praktisk, kreativ filmproduktion. Du ser nogle af filmhistoriens mest berømte scener og får et indblik i filmhistoriens fantastiske univers. Sekundært lærer du om formidling med levende billeder på medieplatforme til forskellige målgrupper. Sidst men ikke mindst lærer du at indgå i et gruppearbejde i din filmproduktion. Herunder får du uddybet dit kendskab til en medieproduktions forskellige faser.

Hvordan foregår eksamen?

Eksamen består af to dele. I undervisningen op til læseferien har du produceret en film, som er omdrejningspunkt for gruppeeksamen. Først kommer du til en gruppeeksamen bagefter kommer du til en individuel eksamen.

Hvad kræver det, for at jeg kan begynde på faget?

Du kan læse faget hvis du har afsluttet folkeskolens afgangsprøve.

Tid og sted

Se hvor og hvornår du kan læse mediefag C.

Få en plads på holdet

Tilmeld dig online.

Eller tilmeld dig via en studievejleder. Book en tid.