For virksomheder

Vestegnen HF & VUC Erhverv tilbyder efteruddannelse og opkvalificering for virksomheder.

  • Virksomheder kan få skræddersyede forløb – fx kan dine medarbejdere blive bedre til at læse, skrive og regne. Her finder du eksempler på, hvordan vi har hjulpet en række virksomheder.
  • Som enkeltperson kan du komme og tale med en vejleder om, hvad vi kan tilbyde dig. Du kan også få bevis på de kompetencer, du allerede har!

Efteruddannelse for virksomheder

I løbet af de sidste tre år har vi været med til at efteruddanne Dansk Retursystems medarbejdere. Alex Morhill, Produktionsleder hos virksomheden, fortæller: “Vi har valgt samarbejdet med Vestegnen HF & VUC pga. kvalitet, lokalitet, kendskab og erfaringer.”

Her kan du læse mere om, hvilke fordele undervisningen har haft for Dansk Retursystem og deres medarbejdere.

Mange års erfaring

Vestegnen HF & VUC Erhverv tilbyder efteruddannelse og opkvalificering for virksomhederVestegnen HF & VUC Erhverv kan rådgive jer om den bedste undervisning. Fx. sprogkurser i private virksomheder på AVU- og HF-niveau og FVU-kurser i dansk og matematik.

  • Vi har mange års erfaring i at rådgive om uddannelse på virksomheder, og vi sammensætter kurser med udgangspunkt i den enkelte virksomheds og medarbejders behov.
  • Vi kan rådgive om mulighederne for godtgørelse af løntab til medarbejderne.
  • Konkrete undervisningsopgaver kan foregå på arbejdspladsen/i fagforeningen eller på Vestegnen HF & VUC i Albertslund eller i Rødovre.

Kontakt os

Carsten Ingolff Serup Lindbo
Erhvervs,- og uddannelseschef

Mobil: 2070 9968
Mail: cli@vucv.dk

Vestegnen HF & VUC Erhverv
Egegårdsvej 79
2610 Rødovre
Tlf: 4511 4251
Mail: erhverv@vucv.dk