Albertslunds Boligsociale Center

I 2018 har Emilie Panduro fra Vestegnen HF & VUC gennemført et talentforløb hos Albertslunds Boligsociale Center (ABC). I slutningen af sin praktik fik hun tilbudt et studiejob - en glædelig afslutning på et godt forløb, som sekretariatsleder Trine Sander beskriver som en “win-win for begge parter.”

Emilie Panduro har gennemført et talentforløb hos Albertslund Boligsociale Center
Emilie Panduro (tv) sammen med Trine Sander (th)

Emilie Panduro, talent

“Jeg har været igennem et forløb, hvor jeg har fulgt en medarbejder hos ABC. Her har jeg fået indblik i, hvad man laver i disse centre, og jeg har været med til både møder og arrangementer. Jeg synes, det har været rigtig spændende at kunne være med til det, og er glad for, jeg fik tilbuddet om at være med.

Jeg har også lært, hvordan det foregår uden for skolelivet. Der er rigtig mange ting, jeg kan tage med mig fremover. Derudover har det været nogle super fede og sjove - og ikke mindst lærerige - uger.”

Trine Sander, mentor

“Samarbejdet med Talentakademiet er en investering i fremtidens arbejdskraft, og hvis vi har bidraget til, at talenterne bliver endnu skarpere på, hvad de vil, synes vi, det har været en succes.

Formålet er først og fremmest at give de unge indsigt i, hvilke muligheder det boligsociale område rummer, men som en ekstra bonusgevinst udløste sidste talentforløb også et studiejob for en af kandidaterne.

Projektet blev win-win for begge parter!”