Jobcenter Albertslund

I 2018 har Jobcenter Albertslund haft tre talenter i praktik. Julie Bønke, Simone Hartmann Creutzberg og Helene Liisborg Iversen har fulgt deres mentor, Heidi Modler, som er receptionist hos Boligcenter Albertslund. Alle har haft stor glæde af forløbet - ikke mindst Helene, som med egne ord syntes, “det var meget mere spændende og lærerigt, end jeg havde forestillet mig.”

Helene Liisborg Iversen, talent

Helene har været i praktik hos Jobcenter Albertslund

“Jeg har fået meget ud af at være på jobcentret. Jeg har fået snakket med mange forskellige mennesker og været med rundt og se og høre, hvad de hver især laver.

Jeg har bl.a. været med til borgersamtaler, talt med en socialrådgiver, studievejleder, mentor, kontorelev, og jeg har været med i receptionen, haft administrative opgaver og været i ungeafdelingen.

For mig har det været en rigtig god oplevelse, hvor jeg har udviklet mig og rykket nogle personlige grænser såsom at springe ud i nye ting og have større tillid til mig selv. Under forløbet er jeg også blevet klogere på min fremtid og mere afklaret omkring, hvad jeg vil. Jeg har fået en masse gode råd om, hvordan jeg når mit mål, hvilket har gjort, at det ikke længere virker så uoverskueligt at nå dertil.”

Heidi Modler, mentor

Heidi fra Jobcenter Albertslund var mentor for Helene

“Som mentor oplevede jeg tre talentfulde og meget engagerede piger, som var utrolig søde, dygtige og velforberedte på praktikken. Alle dage var præget af information og læring, som på flere måder kunne komme dem selv til gode i et fremtidigt og uddannelsesmæssigt arbejdsliv, og de var spændte på og parate til at få indblik i den offentlige erhvervsmæssige hverdag.

De var klædt godt på fra VUC, hvilket gjorde det dejligt og nemt for mig at tage imod dem med åbne arme.

Alt i alt har det været et overraskende og spændende forløb. Et dejligt, friskt pust.”